Vill Du göra skillnad för ett syskonpar?

20434016-cute-puppy-toy-shot-on-white

Vill Du och Din familj vara med och göra skillnad i ett syskonpars liv? Nu söker vi familjehem och kontaktfamiljer till syskonpar.

Gå gärna in och läs mera här på sidan om vad det innebär att vara familjehem och kontaktfamilj. Du kan självklart också ringa oss för mera information.

Fyll i intresseanmälan så blir Du kontaktad av oss.

 

 

Hitta oss på Instagram!

Children-eye-closeup

Nu har vi ett nytt konto på Instagram: jourhemspoolenfamiljepoolen.

 

Välkommen att följa oss där och tipsa gärna

Dina vänner.

Vill Du göra skillnad i ett barns liv? Har du plats hemma och i hjärtat för ett barn till? Vill Du veta mera om vad detta kan innebära? Ta i så fall kontakt med oss via formuläret här på hemsidan, så kontaktar vi Dig och berättar mera.

Vi önskar alla en Glad Påsk!

Glad Påsk! önskar vi på Familjepoolen&Jourhemspoolen

 

 

Vill du bli kontaktfamilj?

Vill Du bli kontaktfamilj och ta hand om ett barn eller ett syskonpar en helg i månaden?
Vi söker nu familjer i Storstockholm till barn som behöver en familj att bo i en helg i månaden, fredag till söndag.
Som kontaktfamilj kan Du göra stor skillnad i ett barns liv även om insatsen tidsmässigt är rätt liten. Genom att bjuda ett barn att dela Din och Din familjs tillvaro en helg i månaden hjälper Du barnet att vidga sina erfarenheter och få ny stimulans. Samtidigt gör Du också en ovärderlig insats för en ensam förälder. Du anmäler lättast Ditt intresse genom att fylla i intresseformuläret här på vår hemsida.Du kan självklart också ringa oss. Du hittar våra nummer här på hemsidan.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Familjehem till syskonpar

Nu söker vi familjehem till syskonpar i åldrarna 6 – 12 år. Familjerna vi söker bör bo inom 15 mil från Stockholm och vara öppna för kontakt med barnens biologiska familj. Egna barn och husdjur är OK.

Som familjehem genom oss erbjuds Ni grundutbildning och regelbundet stöd från en familjehemssekreterare i någon av våra samarbetskommuner.

Anmäl er helst via formuläret här på hemsidan.