Kontaktfamiljer behövs!

Kompisar

Familjepoolen har nu ett stort behov av att rekrytera nya kontaktfamiljer till syskonpar. Som kontaktfamilj välkomnar du ett barn eller ett syskonpar i ditt hem en eller två helger i månaden. Då kontaktfamiljsuppdraget ofta innefattar hämtning och lämning av barnet de aktuella helgerna är det en stor fördel om ni bor i någon av Stockholms nordvästkommuner eller på Ekerö. Välkommen att göra en intresseanmälan här på vår hemsida, så hör vi av oss och berättar mer om uppdraget.


God fortsättning !

Nalle med text

Hoppas att ni har haft det fint över jul och nyårshelgerna! Ett helt nytt år har vi nu framför oss och kanske vill du under detta år göra en insats för ett barn som behöver? Vi söker nya familjehem, jourhem och kontaktfamiljer. Du är varmt välkommen att göra en intresseanmälan här på hemsidan så hör vi av oss och berättar mer om uppdragen.


Gott Nytt År !!!

Familjepoolen och jourhemspoolen vill önska er alla ett riktigt Gott Nytt År!!!20287698-children-s-smiling-colorful-hands-raised-up-the-concept-of-classroom-or-back-to-school-isolated-on-w


God Jul !

 

Juldikt

Vi arbetar för att alla barns ögon ska få lysa av glädje! Vi vill att barn ska få känna tillhörighet i en kärleksfull familj och att barn ska få känna glädje och trygghet. Vårt behov av att finna nya jourhem, familjehem och kontaktfamiljer som vill och kan öppna upp sitt hem för ett barn är stort. Gå in här på vår hemsida och anmäl ditt intresse för något av uppdragen. Du kan göra skillnad!

Jourhemspoolen och Familjepoolen önskar er alla en riktigt God Jul!