Vill du veta mer?

Nalle med text

Vi söker ständigt nya jour-, familjehem och kontaktfamiljer. Är du nyfiken? Fyll i en intresseanmälan här på vår webbsida eller ring oss! Varmt välkommen att höra av dig!


Vill ni bli familjehem?

Nalle med text

Vi söker nu familjehem till yngre syskonpar. Har du och din familj tid, kärlek och engagemang över för att kunna välkomna ett syskonpar i familjen och ge dem en trygg plats i livet. Det ska inte finnas yngre barn i familjen, men tonåringar går bra. Gör en intresseanmälan idag här på vår webbsida eller slå en signal så kan vi berätta mer.


Familjehemmens dag på Gröna Lund!

Gröna lund

Söndagen den 2 september var det återigen dags för den årliga traditionen ”Familjehemmens dag” på Gröna Lund. En fin dag med trevlig gemenskap! Är du nyfiken på att få veta mer om vad det innebär att vara jourhem, familjehem eller kontaktfamilj? Gör en intresseanmälan här på webbsidan, så hör vi av oss.


Dags att återgå till vardagsrutiner!

bild cyklar

Sommarlov och semestrar börjar lida mot sitt slut och det är dags att återgå till vardagsrutiner igen. Här på Jourhems- och Familjepoolen är de flesta nu åter efter semestrar och vi drar igång höstens arbete med att hitta nya familjer som har det lilla extra. Familjer som har tid och engagemang över och som känner att det skulle kännas meningsfullt att få vara med och göra en positiv skillnad för ett barn. Är du/ni denna familj? Anmäl ditt intresse här på vår webbsida så kontaktar vi dig och kan berätta mer om de olika uppdragen. Varmt välkommen med din ansökan!


Varma sommarhälsningar!

andfamilj

Har du och din familj ett överskott på tid och kärlek? Vill ni vara med och bidra till ett eller flera barns positiva utveckling?

Sommarvärmen håller i sig än så länge och det är semestertider på Jourhems- och Familjepoolen. Vi har många barn och ungdomar som behöver få komma till engagerade familjehem och kontaktfamiljer.  Varmt välkommen att göra din intresseanmälan här på webbsidan. Vi har en begränsad personalstyrka under sommaren, men gör vårt bästa för att återkoppla till er så snart vi bara kan!

Jourhems- och Familjepoolen önskar er en fortsatt bra sommar!!!