God fortsättning !

Nalle med text

Hoppas att ni har haft det fint över jul och nyårshelgerna! Ett helt nytt år har vi nu framför oss och kanske vill du under detta år göra en insats för ett barn som behöver? Vi söker nya familjehem, jourhem och kontaktfamiljer. Du är varmt välkommen att göra en intresseanmälan här på hemsidan så hör vi av oss och berättar mer om uppdragen.

Gott Nytt År !!!

Familjepoolen och jourhemspoolen vill önska er alla ett riktigt Gott Nytt År!!!20287698-children-s-smiling-colorful-hands-raised-up-the-concept-of-classroom-or-back-to-school-isolated-on-w

God Jul !

 

Juldikt

Vi arbetar för att alla barns ögon ska få lysa av glädje! Vi vill att barn ska få känna tillhörighet i en kärleksfull familj och att barn ska få känna glädje och trygghet. Vårt behov av att finna nya jourhem, familjehem och kontaktfamiljer som vill och kan öppna upp sitt hem för ett barn är stort. Gå in här på vår hemsida och anmäl ditt intresse för något av uppdragen. Du kan göra skillnad!

Jourhemspoolen och Familjepoolen önskar er alla en riktigt God Jul!

 

 

 

 

 

Adventstid och flytt!

 julstjärna 

Det är adventstid och vi vill passa på och tacka alla våra familjehem, jourhem och kontaktfamiljer för den fina och viktiga insats ni gör! Ni gör en stor skillnad för barnen! Vi hoppas även att det finns fler familjer därute som också vill öppna upp sitt hem för ett barn som behöver.  Varmt välkomna att lämna en intresseanmälan här på hemsidan så tar vi kontakt och berättar mer om de olika uppdragen.

Den 11 december flyttar familjepoolen och jourhemspoolen från Gula villan till Tingsvägen i Sollentuna. Vi ber er ha överseende med att vår återkoppling till er i samband med flytten kan ta lite längre tid.

En riktigt trevlig advent önskar vi er alla !!!

Utbildning pågår!

kursbok

Just nu håller vi utbildningen ”Ett hem att växa i” och har en utbildningsgrupp för jourhem samt en för familjehem. Utbildningen är en grundutbildning som omfattar fyra heldagar och ger jour- och familjehem möjlighet till kunskapspåfyllning samt erfarenhetsutbyte. Det är en uppskattad utbildning! Är du intresserad av att få veta mer om vad det innebär att vara jour- eller familjehem? Välkommen att fylla i en intresseanmälan här på hemsidan så kontaktar vid dig för mer information.