Glad Påsk

påsk

Jourhems- och Familjepoolen Nordväst vill önska alla våra jourhem, familjehem och kontaktfamiljer en riktigt fin påsk samt även passa på att tacka er för den fina och viktiga insats ni gör!

Kontaktfamiljer behövs!

Kompisar

Familjepoolen har nu ett stort behov av att rekrytera nya kontaktfamiljer till syskonpar. Som kontaktfamilj välkomnar du ett barn eller ett syskonpar i ditt hem en eller två helger i månaden. Då kontaktfamiljsuppdraget ofta innefattar hämtning och lämning av barnet de aktuella helgerna är det en stor fördel om ni bor i någon av Stockholms nordvästkommuner eller på Ekerö. Välkommen att göra en intresseanmälan här på vår hemsida, så hör vi av oss och berättar mer om uppdraget.

God fortsättning !

Nalle med text

Hoppas att ni har haft det fint över jul och nyårshelgerna! Ett helt nytt år har vi nu framför oss och kanske vill du under detta år göra en insats för ett barn som behöver? Vi söker nya familjehem, jourhem och kontaktfamiljer. Du är varmt välkommen att göra en intresseanmälan här på hemsidan så hör vi av oss och berättar mer om uppdragen.

Gott Nytt År !!!

Familjepoolen och jourhemspoolen vill önska er alla ett riktigt Gott Nytt År!!!20287698-children-s-smiling-colorful-hands-raised-up-the-concept-of-classroom-or-back-to-school-isolated-on-w