Glad Midsommar!

Midsommarflicka

 

Vi önskar alla barn och vuxna en härlig midsommarhelg. Titta gärna in på här på sidan om ni får lite tid över. Vi har ett ständigt behov av nya familjehem, jourhem och kontaktfamiljer. På vår sida kan ni läsa mera om vad de olika uppdragen innebär.  Ni kan självklart också ringa oss för mer info.

Familjehem i Sala och Katrineholm sökes

familj

Vi söker nu familjehem i Katrineholm
och Sala. Ni ska vara två stabila vuxna med erfarenhet av att möta barn och ungdomar som behöver extra mycket stöd, trygghet och kärlek. Välkomna att göra en intresseanmälan här på vår hemsida. Trevlig helg!

Härliga sommaren är på ingång!

bad

Sommaren är en tid då familjer umgås och gör trevliga saker ihop. Vi har flera ungdomar som behöver en familj. Har ni plats och engagemang för att ta emot en ungdom? Fyll då gärna i en intresseanmälan här på vår hemsida.

Vill Du göra skillnad för ett syskonpar?

20434016-cute-puppy-toy-shot-on-white

Vill Du och Din familj vara med och göra skillnad i ett syskonpars liv? Nu söker vi familjehem och kontaktfamiljer till syskonpar.

Gå gärna in och läs mera här på sidan om vad det innebär att vara familjehem och kontaktfamilj. Du kan självklart också ringa oss för mera information.

Fyll i intresseanmälan så blir Du kontaktad av oss.

 

 

Hitta oss på Instagram!

Children-eye-closeup

Nu har vi ett nytt konto på Instagram: jourhemspoolenfamiljepoolen.

 

Välkommen att följa oss där och tipsa gärna

Dina vänner.