Familjehemmens dag på Gröna Lund!

Gröna lund

Söndagen den 2 september var det återigen dags för den årliga traditionen ”Familjehemmens dag” på Gröna Lund. En fin dag med trevlig gemenskap! Är du nyfiken på att få veta mer om vad det innebär att vara jourhem, familjehem eller kontaktfamilj? Gör en intresseanmälan här på webbsidan, så hör vi av oss.

Dags att återgå till vardagsrutiner!

bild cyklar

Sommarlov och semestrar börjar lida mot sitt slut och det är dags att återgå till vardagsrutiner igen. Här på Jourhems- och Familjepoolen är de flesta nu åter efter semestrar och vi drar igång höstens arbete med att hitta nya familjer som har det lilla extra. Familjer som har tid och engagemang över och som känner att det skulle kännas meningsfullt att få vara med och göra en positiv skillnad för ett barn. Är du/ni denna familj? Anmäl ditt intresse här på vår webbsida så kontaktar vi dig och kan berätta mer om de olika uppdragen. Varmt välkommen med din ansökan!

Varma sommarhälsningar!

andfamilj

Har du och din familj ett överskott på tid och kärlek? Vill ni vara med och bidra till ett eller flera barns positiva utveckling?

Sommarvärmen håller i sig än så länge och det är semestertider på Jourhems- och Familjepoolen. Vi har många barn och ungdomar som behöver få komma till engagerade familjehem och kontaktfamiljer.  Varmt välkommen att göra din intresseanmälan här på webbsidan. Vi har en begränsad personalstyrka under sommaren, men gör vårt bästa för att återkoppla till er så snart vi bara kan!

Jourhems- och Familjepoolen önskar er en fortsatt bra sommar!!!

Semestertider

Edsviken

Vi önskar er alla en riktigt fin sommar! Det är tid att njuta av lata dagar och ledig tid. Behovet av jour- familjehem och kontaktfamiljer är dock stort och vi välkomnar nya intresseanmälningar även under sommaren. Vår personalstyrka är på grund av semestrar något begränsat, men vi tar kontakt med dig så snart vi kan. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Midsommartid är nu!

SAMSUNG CSC

Vi vill passa på att önska alla våra jour-, familjehem och kontaktfamiljer en riktigt fin midsommar!
Vill du också vara med och göra en skillnad för ett barn som behöver?
Gör en intresseanmälan här på vår webbsida så kontaktar vi dig.