Augusti är här!

 

17416930-cute-little-girl-drawing-with-pencil

Nu är hösten snart här igen och en ny hösttermin börjar. I våra jourhem bor det många barn och ungdomar som känner oro inför skolstarten. Kan de flytta hem eller ska de bo i ett familjehem? Vem ska de i så fall bo hos? Var ska de bo? Frågorna är många och osäkerheten stor.

Vill du vara med och göra skillnad i ett av de här barnens liv? Vi söker ständigt kontakt med nya familjer som kan och vill ta uppdrag som familjehem, jourhem eller kontaktfamilj för ett barn. Gå gärna in här på sidan och läs mera om vad det innebär att ta sådana här uppdrag.

Du tar lättast kontakt med oss genom att fylla i formuläret här på hemsidan så hör vi av oss.

 

Jourhemspoolen och Familjepoolen önskar trevlig sommar!

Lenas sommarbild

 

Nu är vi mitt i sommaren och många i personalgruppen har en välbehövlig semester. Vi hoppas att ni också njuter för fullt. Vi har många barn och ungdomar som önskar familjer att få dela en vardag och framtida semesterupplevelser med. Kanske är det ni? Titta gärna runt här på vår hemsida där det även finns möjlighet att anmäla intresse för att bli jour-, familjehem eller kontaktfamilj. Varmt välkommen att höra av er!

Vi önskar er alla en fortsatt härlig sommar!

Glad Midsommar!

Midsommarflicka

 

Vi önskar alla barn och vuxna en härlig midsommarhelg. Titta gärna in på här på sidan om ni får lite tid över. Vi har ett ständigt behov av nya familjehem, jourhem och kontaktfamiljer. På vår sida kan ni läsa mera om vad de olika uppdragen innebär.  Ni kan självklart också ringa oss för mer info.

Familjehem i Sala och Katrineholm sökes

familj

Vi söker nu familjehem i Katrineholm
och Sala. Ni ska vara två stabila vuxna med erfarenhet av att möta barn och ungdomar som behöver extra mycket stöd, trygghet och kärlek. Välkomna att göra en intresseanmälan här på vår hemsida. Trevlig helg!

Härliga sommaren är på ingång!

bad

Sommaren är en tid då familjer umgås och gör trevliga saker ihop. Vi har flera ungdomar som behöver en familj. Har ni plats och engagemang för att ta emot en ungdom? Fyll då gärna i en intresseanmälan här på vår hemsida.