God fortsättning på det nya året!

lille skutt

2019 kanske är året då du och din familj vill göra en insats för ett barn? Vi har ett behov av att rekrytera nya kontaktfamiljer,  familjehem och jourfamiljer. Vill du veta mer om vad dessa uppdrag innebär? Varmt välkommen att kontakta oss!


En riktig God Jul och ett Gott Nytt År önskar vi er!

Tomtar

Vi vill önska alla våra jourhem, familjehem och kontaktfamiljer en riktigt god jul och ett gott nytt år! Vi vill samtidigt passa på att välkomna nya familjer som vill veta mer om dessa uppdrag! Gör en intresseanmälan här på vår webbsida eller slå oss en signal så berättar vi mer.


Vill du veta mer?

Nalle med text

Vi söker ständigt nya jour-, familjehem och kontaktfamiljer. Är du nyfiken? Fyll i en intresseanmälan här på vår webbsida eller ring oss! Varmt välkommen att höra av dig!


Vill ni bli familjehem?

Nalle med text

Vi söker nu familjehem till yngre syskonpar. Har du och din familj tid, kärlek och engagemang över för att kunna välkomna ett syskonpar i familjen och ge dem en trygg plats i livet. Det ska inte finnas yngre barn i familjen, men tonåringar går bra. Gör en intresseanmälan idag här på vår webbsida eller slå en signal så kan vi berätta mer.


Familjehemmens dag på Gröna Lund!

Gröna lund

Söndagen den 2 september var det återigen dags för den årliga traditionen ”Familjehemmens dag” på Gröna Lund. En fin dag med trevlig gemenskap! Är du nyfiken på att få veta mer om vad det innebär att vara jourhem, familjehem eller kontaktfamilj? Gör en intresseanmälan här på webbsidan, så hör vi av oss.