foto

Digitalt öppet hus torsdag 28/1 kl. 12:00-13:00

Vill du göra skillnad för ett barn? Jourhems- och familjepoolen bjuder in till digitalt öppet hus där vi finns för att svara på era frågor och funderingar gällande vår verksamhet och uppdragen som familjehem, kontaktfamilj och jourhem.

Anmäl dig genom att maila till elin.samie@sollentuna.se så får du en inbjudan till möte på Teams.

Varmt välkommen!


A i trädet

Barn behöver ha en trygg familj

Barn i familjehem har fler grenar i sitt släktträd än andra barn och de har rätt till umgänge med sina biologiska föräldrar. Umgänget med dem är viktigt för barnets identitet och kontakten med sitt ursprung, något som även barnkonventionen betonar. Vill du veta mer om vad det innebär att vara familjehem, ta kontakt med någon av oss familjehemskonsulenter.


Önskar du mer liv och rörelse där hemma?

Önskar du mer liv och rörelse där hemma? Familjepoolen har ett ständigt behov av kontaktfamiljer och familjehem till barn i alla åldrar. Det finns ingen särskild typ av familj som är bäst lämpad, vi välkomnar alla typer av familjekonstellationer och kulturella bakgrunder. Du kan bo på landet eller i en stad, i lägenhet eller villa. Du kan vara ensamstående eller i en relation, ha barn eller inte. Det viktigaste är att du har tid, engagemang och känslomässigt utrymme att välkomna ett barn i din familj. Varmt välkommen att lämna din intresseanmälan här.