Härliga sommaren är på ingång!

bad

Sommaren är en tid då familjer umgås och gör trevliga saker ihop. Vi har flera ungdomar som behöver en familj. Har ni plats och engagemang för att ta emot en ungdom? Fyll då gärna i en intresseanmälan här på vår hemsida.


Vill Du göra skillnad för ett syskonpar?

20434016-cute-puppy-toy-shot-on-white

Vill Du och Din familj vara med och göra skillnad i ett syskonpars liv? Nu söker vi familjehem och kontaktfamiljer till syskonpar.

Gå gärna in och läs mera här på sidan om vad det innebär att vara familjehem och kontaktfamilj. Du kan självklart också ringa oss för mera information.

Fyll i intresseanmälan så blir Du kontaktad av oss.

 

 


Hitta oss på Instagram!

Children-eye-closeup

Nu har vi ett nytt konto på Instagram: jourhemspoolenfamiljepoolen.

 

Välkommen att följa oss där och tipsa gärna

Dina vänner.


Vill Du göra skillnad i ett barns liv? Har du plats hemma och i hjärtat för ett barn till? Vill Du veta mera om vad detta kan innebära? Ta i så fall kontakt med oss via formuläret här på hemsidan, så kontaktar vi Dig och berättar mera.

Vi önskar alla en Glad Påsk!

Glad Påsk! önskar vi på Familjepoolen&Jourhemspoolen

 

 


Vill du bli kontaktfamilj?

Vill Du bli kontaktfamilj och ta hand om ett barn eller ett syskonpar en helg i månaden?
Vi söker nu familjer i Storstockholm till barn som behöver en familj att bo i en helg i månaden, fredag till söndag.
Som kontaktfamilj kan Du göra stor skillnad i ett barns liv även om insatsen tidsmässigt är rätt liten. Genom att bjuda ett barn att dela Din och Din familjs tillvaro en helg i månaden hjälper Du barnet att vidga sina erfarenheter och få ny stimulans. Samtidigt gör Du också en ovärderlig insats för en ensam förälder. Du anmäler lättast Ditt intresse genom att fylla i intresseformuläret här på vår hemsida.Du kan självklart också ringa oss. Du hittar våra nummer här på hemsidan.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????