Nya familjehem och jourhem sökes!

Nalle med text

Vi har ett stort behov av jour-och familjehem för barn och tonåringar. Välkommen att göra en intresseanmälan här på vår hemsida så kontaktar vi er för att berätta mer om uppdragen.  Trevlig helg!

Kontaktfamiljer till syskonpar sökes!

syskon

Om du har ett genuint engagemang samt tid över kan du göra en stor skillnad för barn som behöver det.  Just nu har vi flera syskonpar som söker kontaktfamilj.  Är du nyfiken på att få veta mer om vad uppdraget kontaktfamilj innebär är du är varmt välkommen att göra en intresseanmälan här på vår hemsida. Vi tar sedan kontakt med dig och kan berätta mer.

Augusti är här!

 

17416930-cute-little-girl-drawing-with-pencil

Nu är hösten snart här igen och en ny hösttermin börjar. I våra jourhem bor det många barn och ungdomar som känner oro inför skolstarten. Kan de flytta hem eller ska de bo i ett familjehem? Vem ska de i så fall bo hos? Var ska de bo? Frågorna är många och osäkerheten stor.

Vill du vara med och göra skillnad i ett av de här barnens liv? Vi söker ständigt kontakt med nya familjer som kan och vill ta uppdrag som familjehem, jourhem eller kontaktfamilj för ett barn. Gå gärna in här på sidan och läs mera om vad det innebär att ta sådana här uppdrag.

Du tar lättast kontakt med oss genom att fylla i formuläret här på hemsidan så hör vi av oss.

 

Jourhemspoolen och Familjepoolen önskar trevlig sommar!

Lenas sommarbild

 

Nu är vi mitt i sommaren och många i personalgruppen har en välbehövlig semester. Vi hoppas att ni också njuter för fullt. Vi har många barn och ungdomar som önskar familjer att få dela en vardag och framtida semesterupplevelser med. Kanske är det ni? Titta gärna runt här på vår hemsida där det även finns möjlighet att anmäla intresse för att bli jour-, familjehem eller kontaktfamilj. Varmt välkommen att höra av er!

Vi önskar er alla en fortsatt härlig sommar!