Adventstid och flytt!

 julstjärna 

Det är adventstid och vi vill passa på och tacka alla våra familjehem, jourhem och kontaktfamiljer för den fina och viktiga insats ni gör! Ni gör en stor skillnad för barnen! Vi hoppas även att det finns fler familjer därute som också vill öppna upp sitt hem för ett barn som behöver.  Varmt välkomna att lämna en intresseanmälan här på hemsidan så tar vi kontakt och berättar mer om de olika uppdragen.

Den 11 december flyttar familjepoolen och jourhemspoolen från Gula villan till Tingsvägen i Sollentuna. Vi ber er ha överseende med att vår återkoppling till er i samband med flytten kan ta lite längre tid.

En riktigt trevlig advent önskar vi er alla !!!


Utbildning pågår!

kursbok

Just nu håller vi utbildningen ”Ett hem att växa i” och har en utbildningsgrupp för jourhem samt en för familjehem. Utbildningen är en grundutbildning som omfattar fyra heldagar och ger jour- och familjehem möjlighet till kunskapspåfyllning samt erfarenhetsutbyte. Det är en uppskattad utbildning! Är du intresserad av att få veta mer om vad det innebär att vara jour- eller familjehem? Välkommen att fylla i en intresseanmälan här på hemsidan så kontaktar vid dig för mer information.


Välkommen att lämna in en intresseanmälan!

gula villan höst

Hösten är i antågande och vi har ett ständigt behov av att rekrytera nya familjehem, jourhem och kontaktfamiljer. Vill du göra en insats? Gör en intresseanmälan här på hemsidan så hör vi av oss och berättar mer om de olika uppdragen.


Nya familjehem och jourhem sökes!

Nalle med text

Vi har ett stort behov av jour-och familjehem för barn och tonåringar. Välkommen att göra en intresseanmälan här på vår hemsida så kontaktar vi er för att berätta mer om uppdragen.  Trevlig helg!