Vill du bli kontaktfamilj?

Vill Du bli kontaktfamilj och ta hand om ett barn eller ett syskonpar en helg i månaden?
Vi söker nu familjer i Storstockholm till barn som behöver en familj att bo i en helg i månaden, fredag till söndag.
Som kontaktfamilj kan Du göra stor skillnad i ett barns liv även om insatsen tidsmässigt är rätt liten. Genom att bjuda ett barn att dela Din och Din familjs tillvaro en helg i månaden hjälper Du barnet att vidga sina erfarenheter och få ny stimulans. Samtidigt gör Du också en ovärderlig insats för en ensam förälder. Du anmäler lättast Ditt intresse genom att fylla i intresseformuläret här på vår hemsida.Du kan självklart också ringa oss. Du hittar våra nummer här på hemsidan.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????