Snart dags för flytt!

 gula villan höst 

Den 11 december går flyttlasset från Gula villan till Tingsvägen. Det är med dubbla känslor jourhems- och familjepoolen nu lämnar den charmiga gamla villan för att flytta in i moderna kontorslokaler. Verksamheterna kommer d0ck att bestå och vi har ett ständigt behov av att rekrytera nya jourhem, familjehem och kontaktfamiljer, så du är varmt välkommen att göra en intresseanmälan här på vår hemsida.

Utbildning pågår!

kursbok

Just nu håller vi utbildningen ”Ett hem att växa i” och har en utbildningsgrupp för jourhem samt en för familjehem. Utbildningen är en grundutbildning som omfattar fyra heldagar och ger jour- och familjehem möjlighet till kunskapspåfyllning samt erfarenhetsutbyte. Det är en uppskattad utbildning! Är du intresserad av att få veta mer om vad det innebär att vara jour- eller familjehem? Välkommen att fylla i en intresseanmälan här på hemsidan så kontaktar vid dig för mer information.

Välkommen att lämna in en intresseanmälan!

gula villan höst

Hösten är i antågande och vi har ett ständigt behov av att rekrytera nya familjehem, jourhem och kontaktfamiljer. Vill du göra en insats? Gör en intresseanmälan här på hemsidan så hör vi av oss och berättar mer om de olika uppdragen.

Nya familjehem och jourhem sökes!

Nalle med text

Vi har ett stort behov av jour-och familjehem för barn och tonåringar. Välkommen att göra en intresseanmälan här på vår hemsida så kontaktar vi er för att berätta mer om uppdragen.  Trevlig helg!