Ardenfors

”Alla mina 30 barn”

Thomas Ardenfors och hans fru Sussi har under många år haft uppdrag som jourhem genom oss på Jourhems- och Familjepoolen. Idag var han här och signerade några exemplar av sin nyligen utgivna bok ”Alla mina 30 barn”.


Skärmklipp

Ulrika och Ulf blev kontaktfamilj

Jourhems- och familjepoolen behöver ständigt nya familjehem, kontaktfamiljer och jourhem. Några som valt att öppna upp sitt hem är Ulrika och Ulf i Sollentuna. Tillsammans med Jourhems- och familjepoolens verksamhetschef Patric Näsström träffade de tidningen Mitt i för att dela sina erfarenheter.  Läs hela artikeln här. (sida 6)


foto

Digitalt öppet hus torsdag 25/2 kl. 12:00-13:00

Vill du göra skillnad för ett barn? Jourhems- och familjepoolen bjuder in till digitalt öppet hus där vi finns för att svara på era frågor och funderingar gällande vår verksamhet och uppdragen som familjehem, kontaktfamilj och jourhem.

Anmäl dig genom att maila till elin.samie@sollentuna.se så får du en inbjudan till möte på Teams.

Varmt välkommen!


glada_barn

Kärleksfullt familjehem till 11-årig flicka

Vi söker en familj som har oceaner av värme, kärlek och trygghet att ge en 11-årig flicka. Ett stort plus om ni har en katt eller kan tänka er att skaffa en. Vår flicka behöver få vara yngst i familjen men om ni har tonåringar fungerar det fint. Vår flicka måste få knyta an till varma vuxna som finns kvar för henne. Vi hoppas hitta en familj som inte bor på allt för långt avstånd från Stockholm, max två timmars bilresa.

Kontakta oss!