Välkommen på drop-in!

Familjepoolen-annons-dropin

Nästa tillfälle för drop-in är torsdag den 28 november.

Välkommen på Familjepoolens drop-in om du är nyfiken på att veta mer om vad det innebär att vara familjehem eller kontaktfamilj?  Ni hittar oss på Tingsvägen 17 i Sollentuna. Varmt välkommen in och prata med någon av oss på Familjepoolen!

Gröna Lund 2019

Gröna Lund, Isabelle, Patric och Eva

 

För många familjehemsplacerade barn kan det vara välgörande att få se att de inte är ensamma om att bo i familjehem. Gröna Lund abonneras en halvdag på sensommaren och hela nöjesfältet fylls av mängder av familjehemsplacerade barn och deras familjehem.

Jourhems- & Familjepoolen Nordväst var förstås på plats!

Vi vill också passa på att hälsa vår nye enhetschef Patric Näsström varmt välkommen till oss!

Sensommartid

rönnbär

Skolorna har börjat och vardagen drar nu igång för de flesta. Vi på Familje- och Jourhemspoolen ser fram emot en spännande höst med många nya möten med familjer. Kanske är du/ni en av dessa som vill veta mer om vad det innebär att vara kontaktfamilj, familjhem eller jourhem?!? Gör en intresseanmälan här på vår webbsida så tar vi kontakt.

I denna ljuva sommartid…

rosor

Nu är det tid att njuta av sol och grönska!

Vi önskar er alla en riktigt fin sommar och vill tacka alla våra jour-,  familjehem och kontaktfamiljer för den betydelsefulla insats ni gör!

Det är semestertider även här hos oss, men behovet av att hitta nya familjehem och kontaktfamiljer är konstant. Anmäl ditt intresse här på vår webbsida.

Trevlig sommar !!!